Temuduga Terbuka di PTPTN – Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional pada 10 April 2019

By | April 5, 2019

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional atau singkatannya (PTPTN) telah ditubuhkan di bawah Akta Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional 1997 (Akta 566) yang mula berkuatkuasa pada 1 Julai 1997. Fungsi utama penubuhan perbadanan ini adalah untuk menguruskan pembiayaan kewangan dan pinjaman pelajaran pengajian tinggi kepada para siswa dan siswi yang sedang melanjutkan pengajian di institusi pengajian tinggi awam dan swasta di Malaysia. Bertitik tolak dari pinjaman kewangan yang diberikan, PTPTN juga bertanggungjawab untuk memungut kembali bayaran balik dari para peminjam yang telah melakukan pinjaman mereka dengan perbadanan tersebut.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) pada April 2019
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional April 2019 seperti berikut:-

1. EKSEKUTIF PEMASARAN

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 April 2019
Location : JOHOR

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui info penuh mengenai temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk syarat dan borang permohonan

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *