Jawatan Kosong Terkini di Sarawak Energy (SEB) pada 19 April 2019

By | April 16, 2019

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy), adalah syarikat pembangunan tenaga dan utiliti elektrik bersepadu secara vertikal dengan visi untuk mencapai pertumbuhan dan kemakmuran yang mampan untuk Sarawak dengan memenuhi keperluan rantau ini bagi tenaga boleh diperbaharui dan boleh diperbaharui. Dengan tenaga kerja pelbagai disiplin yang terdiri daripada kira-kira 4500 pekerja, Sarawak Energy melayani lebih daripada 630,000 pelanggan di seluruh Negeri.

Dibina pada asas yang kukuh selama hampir 100 tahun sebagai sebuah syarikat utiliti yang berkesan, Sarawak Energy mengambil langkah-langkah yang berani untuk menyokong transformasi Sarawak dalam wawasannya untuk menjadi negara maju menjelang tahun 2030. Selaras dengan peranan dan tanggungjawab kita yang lebih luas, Sarawak Tenaga telah memulakan perjalanan transformasi secara besar-besaran sejak 2010, untuk memajukan syarikat utiliti tradisional menjadi syarikat moden dan tangkas.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di Sarawak Energy Berhad pada April 2019
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Sarawak Energy (SEB) April 2019 seperti berikut:-

1. Senior Engineer/Executive (CEO SESCO Support Office)
2. Senior Civil Engineer (Kidurong CCGT)
3. Senior Accountant
4. Senior Accountant
5. Sarawak Energy Internship Program (Intake May toJune 2019)
6. Sarawak Energy Internship Program (Intake July to September 2019)
7. Finance Information & Administration Manager
8. Engineering Assistant (Hydro)
9. Electrical Engineer (Transmission)

Tarikh Tutup Permohonan:- 19 April 2019
Location : SARAWAK

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Sarawak Energy (SEB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *