Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Dabong – MDD April 2019

By | April 26, 2019

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Majlis Daerah Dabong telah ditubuhkan pada 1 Januari 1979 hasil daripada penyusunan semula tiga Majlis Tempatan iaitu Majlis Tempatan Dabong, Majlis Tempatan Manek Urai dan Majlis Tempatan Kuala Balah di bawah Akta 1976 (Akta 171) dengan keluasan kawasan pentadbiran seluas 1978 kilometer persegi (764) batu persegi yang meliputi seluruh Daerah Dabong, Daerah Kuala Balah dan Daerah Olak Jeram.

Penubuhan Majlis Daerah Dabong adalah menepati dasar kerajaan yang bekehendakkan supaya setiap penguasa tempatan di negara ini di susun semula menjadi lebih berfungsi serta berkesan dari segi pentadbiran dan pelaksanaan projek-projek kepada penduduk sekitarnya.Jumlah penduduk pada ketika itu mengikut bancian 1980 oleh Jabatan Perangkaan Malaysia ialah seramai 29,473 orang. Pentadbiran Majlis dan Pengurusan Majlis Daerah Dabong.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di Majlis Daerah Dabong (MDD) pada April 2019
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Dabong April 2019 seperti berikut:-

1. Penolong Jurutera Gred JA29
2. Penolong Pegawai Undang-Undang Gred L29
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17
4. Pembantu Penilaian Gred W17
5. Pembantu Awam Gred H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 April 2019
Location : Kuala Kelantan

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Daerah Dabong (MDD) ini, sila lihat cara yang disediakan di bawah.

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *