Jawatan Kosong Terkini di IJN – Institut Jantung Negara Mei 2019

By | Mei 1, 2019

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Institut Jantung Negara (IJN) merupakan hospital pakar untuk pesakit jantung di Malaysia. IJN ditubuhkan pada September 1992, terletak di sebelah kiri Jalan Tun Abdul Razak, Kuala Lumpur. Kos pembinaan sebanyak RM15.5 juta. Ia diuruskan oleh IJN Holdings Sdn Bhd, milik penuh Kementerian Kewangan (99.9 %).

Tujuan IJN ditubuhkan bagi merawat pesakit jantung yang memerlukan pembedahan koronari, kardiologi dan kes pediatrik. Semua pesakit jantung yang serius dari seluruh negara dirujuk ke IJN bagi mendapat rawatan lanjut dan jika perlu, pembedahan koronari akan dilakukan. Antara perkhidmatan yang disediakan ialah diagnostik, terapeutik, pembedahan jantung untuk jantung terbuka, jantung tertutup, toracic, pemindahan dan lain-lain.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di Institut Jantung Negara (IJN) pada Mei 2019
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Jantung Negara Mei 2019 seperti berikut:-

1. CLERK, RADIOLOGY DEPARTMENT

Tarikh Tutup Permohonan:- 02 Mei 2019
Location : Kuala Lumpur

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Institut Jantung Negara (IJN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik info dan permohonan

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *