Jawatan Kosong Terkini di Sarawak Energy November 2018

By | November 1, 2018

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy), adalah syarikat pembangunan tenaga dan utiliti elektrik bersepadu secara vertikal dengan visi untuk mencapai pertumbuhan dan kemakmuran yang mampan untuk Sarawak dengan memenuhi keperluan rantau ini bagi tenaga boleh diperbaharui dan boleh diperbaharui. Dengan tenaga kerja pelbagai disiplin yang terdiri daripada kira-kira 4500 pekerja, Sarawak Energy melayani lebih daripada 630,000 pelanggan di seluruh Negeri.

Dibina pada asas yang kukuh selama hampir 100 tahun sebagai sebuah syarikat utiliti yang berkesan, Sarawak Energy mengambil langkah-langkah yang berani untuk menyokong transformasi Sarawak dalam wawasannya untuk menjadi negara maju menjelang tahun 2030. Selaras dengan peranan dan tanggungjawab kita yang lebih luas, Sarawak Tenaga telah memulakan perjalanan transformasi secara besar-besaran sejak 2010, untuk memajukan syarikat utiliti tradisional menjadi syarikat moden dan tangkas.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di Sarawak Energy pada November 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Sarawak Energy November 2018 seperti berikut:-

1. Senior Manager II (Digital Innovation & Technology)
2. Senior Executive I/II (ICT Governance)

Tarikh Tutup Permohonan:- 03 November 2018
Location : Sarawak

CARA MEMOHON :

Click for Job Description & Apply Online

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *