Jawatan Kosong Terkini di iNED – Institute of Neo Education November 2018

By | November 1, 2018

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Sebagai salah satu penyedia kursus pendidikan terkemuka di Malaysia, kami komited dalam memenuhi keperluan pembelajaran pelajar dewasa Bumiputera dari semua peringkat kehidupan di pelbagai kepentingan. Pusat ini mula memainkan peranan utamanya dalam mendidik para pelajar dewasa yang bertarikh sejak tahun 1973 ketika UiTM (sebelum ini dikenali sebagai ITM) mula meneroka program pendidikan luar kampus.

Pusat Pendidikan luaran telah ditubuhkan pada tahun 1990 dengan matlamat untuk memberi peluang kepada orang dewasa bekerja untuk melanjutkan dan mendapatkan pendidikan tinggi yang berkualiti. Untuk terus mengikuti keperluan semasa untuk pendidikan global, pusat ini dijenamakan semula dengan nama Institut Pendidikan NEO (iNED) Universiti Teknologi MARA, yang memberi tumpuan kepada penyediaan pendekatan pendidikan inovatif kepada orang dewasa yang bekerja.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di Institut Pendidikan Neo (iNED) pada November 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Pendidikan Neo (iNED) November 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU OPERASI (N11)

Tarikh Tutup Permohonan:- Nov 2018
Location : Selangor

CARA MEMOHON :

Permohonan hendaklah dibuat dengan mengisi Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang boleh dimuat turun di laman sesawang Institut Pendidikan Neo (iNED) ined.uitm.edu.my atau boleh didapati di Kaunter Khidmat Pelanggan, Institut Pendidikan Neo (iNED) atau muatturun melalui link yang admin sediakan di bawah.

Sila kemukakan permohonan kepada:
BAHAGIAN PENTADBIRAN & KUALITI
INSTITUT PENDIDIKAN NEO (iNED)
ARAS 2, UiTM – MTDC TECHNORENEUR CENTRE
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
40450 SHAH ALAM
SELANGOR

Klik Untuk Maklumat Lengkap Perjawatan

Klik Muatturun Borang Permohonan

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *