Ujian Lasak & Temuduga Terbuka di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) pada Januari 2019

By | Januari 25, 2019

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) adalah satu-satunya pihak berkuasa tempatan di Malaysia yang mentadbir Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Agensi ini adalah di bawah Menteri Wilayah Persekutuan Malaysia. DBKL bertanggungjawab pada kesihatan dan sanitasi awam pengurusan dan pembuangan sampah, perancangan bandar, perlindungan dan kawalan alam sekitar, pembangunan ekonomi dan sosial dan penyelenggaraan umum bagi infrastruktur bandar. Kuasa eksekutif datangnya dari datuk bandar di dalam dewan bandaraya, yang mana ia dilantik setiap tiga tahun oleh Menteri Wilayah Persekutuan Malaysia semenjak pilihan raya perbandaran digantung dalam tahun 1970.

JOB DESCRIPTION :

Ujian Lasak & Temuduga Terbuka Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) – Januari 2019

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) menjemput kepada yang berminat untuk menyertai Ujian Lasak DBKL yang bakal diadakan untuk menggalas jawatan kosong seperti di bawah :

1. PEGAWAI PENGUATKUASA KP41
2. PEGAWAI KESELAMATAN KP41
3. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP41
4. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP29
5. PEMBANTU PENGUATKUASA KP19

Tarikh Tutup Permohonan:- Januari 2019
Location : Kuala Lumpur

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk maklumat & info selanjutnya

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *