Jawatan Kosong Terkini di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Johor Februari 2019

By | Februari 22, 2019

Perkongsian bermakna!

COMPANY OVERVIEW :

UiTM Cawangan Johor melakar sejarah di negeri Johor Darul Ta’zim ini pada tahun 1983. Kampus pertamanya di Bukit Siput telah dirasmikan pembukaannya oleh Dato’ Abd. Ajib bin Ahmad, Menteri Besar Johor pada ketika itu. Atas keperluan yang kian berganda, lokasi UiTM Cawangan Johor kini berpindah ke bangunan yang lebih besar dan selesa iaitu di Segamat Baru pada tahun 1985. Pada tahun 1990, UiTM Cawangan Johor telah tersergam indah di KM12, Jalan Muar-Segamat di atas tanah kurniaan pemerintah negeri. Di sini, UiTM Cawangan Johor telah berkembang pesat dengan memenuhi tanggungjawab sebagai kampus UiTM Negeri. Kampus Segamat ini menempatkan empat (4) buah fakulti iaitu Fakulti Perakaunan, Fakulti Pengurusan Perniagaan, Fakulti Pengurusan Maklumat dan Fakulti Sains Komputer & Matematik. UiTM Cawangan Johor juga mempunyai sebuah lagi kampus di Pasir Gudang Johor. UiTM Cawangan Johor kini dilengkapi dengan pelbagai infrastruktur pengajaran & pembelajaran serta kemudahan riadah dan rekreasi yang menjadikannya sebagai sebuah institusi pengajian tinggi yang disegani. Yang pasti, UiTM Cawangan Johor akan berterusan menempa nama gemilang sebagai bukti keluhuran budi dan kemurnian jati diri anak bangsa dan pertiwi.

JOB DESCRIPTION :

Kerja Kosong Terkini di UiTM Johor pada Februari 2019
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Johor Februari 2019 seperti berikut:-

1. Penolong Jurutera JA29

Kelulusan Minimum :Diploma/STPM
Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 Februari 2019
Location : Universiti Teknologi Mara (UiTM), Johor

CARA MEMOHON :

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah iaitu Borang pemohonan dan syarat-syarat dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil dengan lengakap dengan menggunakan borang yang terdapat link di bawah.

Pastikan anda memohon menggunakan borang dibawah dari pautan yang telah ditetapkan sahaja jangan pulak menyesal bila tak mohon nanti.

Borang pemohonan dan syarat-syarat

Perkongsian bermakna!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *